Brug chokolade med logo til din markedsføring

Er det dig, der er ansvarlig for din virksomheds markedsføring, og mangler du kreative idéer? Så overvej chokolade med logo. Det er en god måde at markedsføre din virksomhed på, og det vil helt sikkert blive taget god i mod.

Oplagt til mange arrangementer

Uanset om du er til en konference eller et andet arbejdsrelateret arrangement, vil det være oplagt at uddele chokolade logo, hvis du ønsker at markedsføre din virksomhed på en måde, så folk husker dig og din virksomhed. I stedet for at dekorere chokoladen med virksomhedens logo, kan du også vælge navne, slogans, vittigheder eller andet, der har en relation til virksomheden. 

Chokoladen kan også være kendte mærker som Toblerone eller Ritter Sport, hvor du selv kan dekorere indpakningen, så den passer til dit firma. Hvis dit arbejde står for et arrangement, er det også oplagt at uddele chokolade med logo, som du for eksempel kan stille i skåle rundt i lokalet.

Yderligere kan du også forære chokoladen til dine samarbejdspartnere som en lille julegave, eller hvis I for eksempel har startet eller afsluttet endnu et projekt. På denne måde vil dine samarbejdspartnere føle, at du sætter pris på dem, og de vil dermed være mere tilbøjelige til at starte flere samarbejdsaftaler med dig i fremtiden.

Alle elsker chokolade

Rigtig mange mennesker elsker chokolade og med god grund. Chokolade kan øge hjernens indhold af serotonin, der forbindes med følelser som veltilpashed og lykke. Chokolade fås derudover i et hav af forskellige varianter, så der er noget for enhver smag. Man kan for eksempel få chokolade med nødder, bær, kiks, frugter og et hav af andre muligheder. Der er derfor en chokolade til de fleste, selv hvis man umiddelbart ikke er den store chokolade-spiser. 

Så hvis du vælger at bruge chokolade med logo til at markedsføre din virksomhed, vil det helt sikkert være et hit. Når dette er sagt, er der selvfølgelig også mennesker, der ikke kan tåle chokolade. I nogle tilfælde kan det derfor  være en god idé at tjekke op på modtagerens allergener, men i mange tilfælde er chokolade dog et hit, især hvis du gerne vil have din virksomhed til at skille sig ud fra mængden. 

Du kan få chokolade med logo til en god pris, og leveringstiden vil også være kort. Der er derfor mange fordele, hvis du vælger denne markedsføringsstrategi. Når det er sagt, er anden stor fordel dog, at du selv kan smage et stykke. 

Find flere gode chokoladegaver her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!