3 nemme chokoladejulekalendere du kan give til voksne

Julen er en dejlig tid. Den er fyldt med hygge, samvær og lækker mad. Og alle bliver så gavmilde og giver hinanden gaver.

Kan du ikke vente til juleaften med at give en gave til en, du holder af? Så kan du give vedkommende en chokoladejulekalender. Den kan du give allerede i november. Og modtageren vil få flere gaver i én og blive glad flere gange.

Køb er færdig chokoladejulekalender

Den nemmeste og hurtigste løsning er at købe en chokoladekalender. Du kan finde et lækkert udvalg på https://www.hurtigmums.dk/julekalendere-til-voksne/.

Der findes chokoladejulekalendere, hvor der er lidt lækkert hver dag op til jul. Der findes også adventskalendere, hvor man åbner for en lækker overraskelse hver søndag i advent. Som giver kan du være den, der afgør, om det skal være den ene eller den anden slags.

Med en færdiglavet chokoladejulekalender har du det nemt. Du viser modtageren, at du har tænkt på ham eller hende. Du spreder glæde. Men du har ikke det store besvær med det.

Lav en chokoladejulekalender selv

Du kan også vælge at lave kalenderen selv. Det behøver ikke være hverken besværligt eller tidskrævende. Det kan give din gave lidt ekstra personlighed, at du selv har lavet den. Det viser modtageren, at du gerne vil bruge lidt tid på at glæde ham eller hende.

Fremgangsmåden er simpel:

Køb en masse chokolade. Det kan være en stor pose med flere stykker i, eller det kan være 24 mindre pakker. Det er op til dig og dit budget.

Køber du en stor pakke, tager du 24 stykker fra den. Ellers tager du dine 24 separate pakker. Og så skal de pakkes ind. Du kan pakke ind i næsten hvad som helst. Brug en gammel avis, et ugeblad, nogle servietter eller selvfølgelig gavepapir. Det kan både være fint, hvis du pakker alle stykkerne ind i det samme, og hvis du pakker dem alle ind i noget forskelligt.

Du kan også fx lime 24 tomme tændstikæsker eller lignende sammen og putte chokolade i hver af dem.

Når du har 24 gaver, skal de have hver et nummer.

Få en anden person til at lave kalenderen for dig

Hvis du gerne selv vil overraskes, når modtageren hver dag åbner sin chokoladejulekalender, kan du få en tredje til at lave den for dig. Find fx en ven, der også gerne vil give en hjemmelavet chokoladejulekalender væk, og byt med hinanden.

Får du en tredje person til at lave chokoladejulekalenderen for dig, er den stadig personlig og hjemmelavet. Men du har ikke brugt ret lang tid på den selv. Kan du overtale en ven til at lave den, uden at I bytter, vil det være meget nemt for dig.

Du kan også tage middelvejen og selv forberede chokoladejulekalenderen, men så lade en anden fordele chokoladerne. Så ved du ikke, hvad der præcis er i hver pakke.

Find flere gode gaver af eller med chokolade her.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!